10 sztár, aki valaha hajléktalan volt, de a csúcsra jutott

  • 1 év ago
  • 139081 Views
  • 18 16
10 sztár, aki valaha hajléktalan volt, de a csúcsra jutott

Kedvenc sztárjainkat és színészeinket mindig felszabadultnak, mosolygósnak és tündöklőnek látjuk. Életük tökéletesnek tűnik, munkájuk izgalmasnak és könnyűnek. Azt teszik, amit szeretnek, és milliókat kaszálnak vele! Micsoda tündérmese!

7) Hilary Swank

Hilary Swank

Csak egy lány, aki lakókocsiparkban nőtt fel. Ő és édesanyja egy kocsiban, illetve egy üres házban éltek, amit egy barátjuk árult. Éjszakánként aludhattak benne, nappal viszont a potenciális vásárlók miatt nem maradhattak. A mára már kétszeres Oscar-díjas színésznő (mindkettőt 30 éves kora alatt nyerte), és 40 millió dolláros nettó vagyonnal a mai napig metróval közlekedik. Csak egy egyszerű lány a lakókocsiparkból.

8) Daniel Craig

Daniel Craig

Ez az erős és végtelenül elegáns James Bond színész nem mindig volt gazdag és híres. Volt idő, mikor egyszerű pincérként dolgozott, és időnként padon aludt a parkban. A színészet nem egy kedves kis románc, hanem kemény munka, elhivatottság és erős hit kérdése. Pontosan ez az, ami segített Danielnek a boldogulásban, és hogy végül megvalósítsa álmát.

1 2 3 4