14 színész, akit a filmforgatás alatt rúgtak ki

  • 1 év ago
  • 135593 Views
  • 26 15
14 színész, akit a filmforgatás alatt rúgtak ki

A filmkészítés egy bonyolult folyamat, melynek során mindennek tökéletesnek kell lennie. Amikor porszem kerül a gépezetbe, és a porszemek maguk a színészek, előfordul, hogy a rendezők és producerek leváltják őket, még akkor is, ha szupersztárról van szó.

9) James Purefoy — Hugo Weaving

James Purefoy 6 hétig tetszeleghetett Guy Fawkes szerepében a V mint vérbosszú (2005) című filmben. Ekkor Wachowski rájött, hogy James hangja nem elég fenyegető, és másik színész után nézett. Hugo Weaving-re esett a választása, akivel már dolgoztak együtt a Mátrix-ban, és újraforgatták a Purefoy-jal készült jeleneteket.

10) Stuart Townsend — Viggo Mortensen

A Gyűrűk Ura: A király visszatér (2003) forgatásából mindössze négy nap telt el, amikor Peter Jackson ráébredt, Stuart Townsend túl fiatal Aragorn-hoz. Miután megvált Stuart-tól, Viggo Mortensen-t szerződtette le, aki a trilógiának köszönheti hírnevét.

11) Anne Hathaway — Katherine Heigl

A Felkoppintva (2007) főszereplője eredetileg Anne Hathaway lett volna, azonban alighogy a film elkezdődött, és Anne megtudta, hogy a jelenetek közt lesz egy szülés is, azonnal veszekedni kezdett a rendezővel, ugyanis nem akart részt venni a filmnek abban a bizonyos részében. Nem sokkal később Katherine Heigl vette át a helyét.

1 2 3 4