15 elképesztő filmes baki, amit nem vettél észre a Jurassic Parkban

  • 1 év ago
  • 28256 Views
  • 1 2
15 elképesztő filmes baki, amit nem vettél észre a Jurassic Parkban

A Jurassic Park hatalmas sikert aratott megjelenésekor, a filmet további 2 rész követte. Persze ettől függetlenül tudjuk, hogy ez a film sem tökéletes, össze is szedtük a legszembetűnőbb hibákat.

5) Amikor Lex majdnem leesik az álmennyezetről, felnéz a kamerába. A készítők pedig ahelyett, hogy egy másik kameraállásból mutatták volna a jelenetet, a kaszkadőrön hagyták a kamerát, és Lex arcát digitális effektekkel tették a kaszkadőr arcára. Sajnos, ez meg is látszik az eredményen.

6) Amikor Ellie és Alan először látják meg a dinoszaurusz csordát a tónál, Ellie Alan előtt áll. A következő képen viszont Alan háta mögött áll.

7) Amikor elkezdődik a túra, látjuk, ahogy Tim beszáll abba az autóba, ahol Gennaro ül. Itt nem látunk semmit az oldalsó ablakok felett, ám amikor már a túra során kinéznek az oldalsó ablakokon, Gerrano és Tim feje felett is láthatjuk a beépített mikrofonokat.

8) Amikor Tim nem mer leugrani a kerítésről, Dr. Grant elkezd számolni neki. A beállításból úgy tűnik, mintha Lex és Grant közel állnának a kerítéshez. A következő képen viszont látszik, hogy messzebb vannak tőle.

1 2 3 4