10 színész, aki felismerhetetlenné vált az évek során

  • 2 év ago
  • 151971 Views
  • 24 14
10 színész, aki felismerhetetlenné vált az évek során

Mindenki változik. Ez egy természetes dolog. Azonban vannak emberek, akik ellene mennek a természetnek és olyan plasztikai beavatkozásokon esnek át, amik nem válnak előnyükre. Illetve olyan hírességek is élnek, akik a gyorsan jött sikert és a világhírnevet nem tudják kezelni és olyan tiltott szerekhez, drogokhoz nyúlnak, amik évekkel később teljesen megváltoztatják a külsejüket.

(9) Meg Ryan

Meg Ryan

Meg Ryan a nyolcvanas évek elején kapta meg élete első szerepét, az áttörést karrierjében pedig az 1989-ben bemutatott Harry és Sally című romantikus komédia hozta meg, amiért Golden Globe-díjra is jelölték. Igazi szupersztárrá a kilencvenes években vált, amikor olyan sikerfilmekben bűvölte el a közönséget, mint A szerelem hullámhosszán, a Francia csók vagy A szerelem hálójában. A közelmúltban New Yorkban kapták lencsevégre, miközben 69 éves párjával, John Mellencamp zenésszel beszélgetett, a róla készült lesifotó pedig arról tanúskodik, hogy a sok botox elképesztő pusztítást vitt véghez az arcán.

(10) Mickey Rourke

Mickey Rourke

Mickey Rourke

Mickey Rourke-ot Beverly Hillsben kapták lencsevégre a lesifotósok, szokásához híven edzőcuccban volt. A 64 éves színészt sohasem látni normális hétköznapi öltözékben, sportcipőben és melegítőben járkál, ami meglepő, hiszen edzeni még senki nem látta. Nem is tűnik túl fittnek, inkább lestrapált és megviselt.

10 mozisztár, aki egy életre eggyé vált a szerepével

(Forrás: YouTube)

1 2 3 4