10 színész, aki felismerhetetlenné vált az évek során

  • 1 év ago
  • 151926 Views
  • 24 14
10 színész, aki felismerhetetlenné vált az évek során

Mindenki változik. Ez egy természetes dolog. Azonban vannak emberek, akik ellene mennek a természetnek és olyan plasztikai beavatkozásokon esnek át, amik nem válnak előnyükre. Illetve olyan hírességek is élnek, akik a gyorsan jött sikert és a világhírnevet nem tudják kezelni és olyan tiltott szerekhez, drogokhoz nyúlnak, amik évekkel később teljesen megváltoztatják a külsejüket.

(7) Macaulay Culkin

Macaulay Culkin

Lényegében mindenki leírta a Reszkessetek, betörők! gyereksztárját az elmúlt években, és lemondott róla, ami Macaulay Culkin állapotát tekintve nem meglepő – de csoda történt. 1990-ben, vagyis pontosan 32 évvel ezelőtt a Reszkessetek, betörők! megjelenésekor óriási karriert jósoltak neki, az egyik legtehetségesebb gyerekszínésznek tartották, de nem volt olyan fényes diadalmenete, mint amilyenre számítottak a filmesek. Az egykori cuki kisfiúból egy zűrős kamasz, majd zülött felnőtt lett, aki néhány éve olyan rossz állapotban volt, hogy azt gondolták, csak hónapjai vannak hátra.

(8) Courtney Love

Courtney Love

Courtney Love

Courtney Love a ’90-es években nagy népszerűségnek örvendett karcos, rockeres énekhangjának köszönhetően. A Hole együttes énekesnőjének nemcsak hangjára irigykedtek, Courtney Love ugyanis megszerezte magának a nők egyik kedvencét: a Nirvana együttes frontemberét, Kurt Cobaint. Az egykor gyönyörű énekesnő mára a plasztika rabja lett, legutolsó ráncfelvarrása olyan borzasztóan sikerült, hogy az arca úgy néz ki, mintha maszkot viselne.

1 2 3 4