10 film, amiktől el fogod dobni az agyadat

  • 1 év ago
  • 15275 Views
  • 1 4
10 film, amiktől el fogod dobni az agyadat

Te is szereted az izgalmas, már-már kiszámíthatatlan filmeket, amikor az utolsó utáni percekben következik be a mindent megváltoztató fordulat?

5) The One I Love (2014)

The One I Love (2014)

A The One I Love című filmdrámában egy házassága szétesésével küzdő pár a hétvégére elvonul, hogy megpróbálják megbeszélni és megtalálni kapcsolatuk szétporladásának okait.

6) A kísérlet (2001)

A kísérlet (2001)

Egy pszichológiai kutatólabor kísérletet szervez, amelyben az önkénteseknek egy börtön viszonyait kell megteremteniük. Egyesek rabok lesznek, mások börtönőrök. A tudósok azt vizsgálják, milyen hatással lesz ez az emberek személyiségére. Az eredmény sokkoló: a börtönőrök mind agresszívabbá válnak, mind jobban meg akarják szégyeníteni a „rabokat”. A kísérlet hamarosan kikerül az ellenőrzés alól, az emberi lélek legsötétebb indulatai szabadulnak el.

7) Háromszög (2009)

Háromszög (2009)

Jess (Melissa George) a barátai hajókirándulásra indul, azonban nem is sejti, hogy a felhőtlen utazás hamar véget ér, és nemsokára elképzelhetetlen borzalmakat kell túlélnie a tengeren. Mert amikor viharba keverednek nincs más lehetőségük, minthogy felszálljanak egy közelben álló óceánjáró hajóra, melyről Jessnek meggyőződése, hogy már járt rajta. A rejtélyes hajó látszólag teljesen elhagyatott, a fedélzeten lévő órák mind megálltak. De hamar rá kell jönniük, hogy nincsenek egyedül, és valaki vagy valami egyesével vadássza le őket…

1 2 3