12 hollywoodi sztár, aki majdnem meghalt forgatás közben

  • 2 év ago
  • 58937 Views
  • 3 6
12 hollywoodi sztár, aki majdnem meghalt forgatás közben

A balesetekért felelős gyártó cég, amelyben Harrison Ford eltörte a lábát, bűnösnek vallotta magát két bűncselekmény miatt. És úgy tűnik, hogy Han Solo, aki akkoriban a Star Wars: Csillagok háborújában szerepelt, szerencsés volt: Andrew Marshall ügyész a bíróságnak elmondta ,,Meg is ölhettek volna valakit. Tény, hogy ez nem történt meg, mert a vészhelyzet meg lett állítva.”

10) Halle Berry

Halle Berry

A Macskanő című film színésznője megosztotta a sérüléseket. A Gothika készítésekor a karját Robert Downey Jnr törte el. A Macskanő forgatásán a fejét ütötte be a világító felszereléssel. Egy évtizeddel később Berry a lábát törte el a Felhőatlasz felvétele közben, kórházba vitték, miután a fejét a 2013-as A hívás című film harci jelenetében is beütötte.

De a színésznő leghorribilisabb története vitathatatlanul 2002-ben volt: a Bond Girl Jinx Johnson, Berry majdnem megvakult egy füstgránát törmelékétől, és ami még rosszabb volt, a lány a szexuális jelenetben Pierce Brosnan-nal szenvedett. A következő évben Robert Downey Jr. eltörte a karját egy harci jelenet során a Gothika-ban.

11) Buster Keaton

Buster Keaton

Még a mai legcsúnyább sebesülésnek is jelentéktelen az összehasonlítása azokkal, amelyek az aranykor alatt voltak. 1924-ben Buster Keaton a víztorony tartalma miatt a földre zuhant a Sherlock, Jr. egyik kaszkadőr attrakció részeként. Filmfelvétel folytatódott, csak 11 évvel később kificamította a nyakát. 1926-ban Keatont eszméletlenül találták meg, miután túl közel állt egy zsinórhoz a General-ban. Ugyanezen filmkészüléknél az asszisztens rendezőt egy lövés érte az arcán, és a személyzet egyik tagját egy vonatkerék zúzta össze.

12) Tom Cruise

Tom Cruise

Nem vagyunk biztosak benne, hogy mit használtunk a rúgás során szegény kaszkadőr ellen, de bármi is volt, megsértette az A-jegyző lábát. 2012-ben Tom Cruise elmondta a műsor vezetőnek, Jimmy Fallonnak, hogy sánta maradt, miután 50-et rúgott Jack Reachernek. Ez Cruise lábán olyan nagy duzzadást okozott, hogy „továbbra is lazítani kellett a cipőmet”. Ami a másik fickót illeti, Cruise hangsúlyozta, hogy „a herék nem sérültek meg a film elkészítésében”.

Így néznek ki a Fantasztikus négyes sztárjai napjainkban!

(Forrás: Telepgraph)

//Noncsi//

1 2 3 4