12 hollywoodi sztár, aki majdnem meghalt forgatás közben

  • 2 év ago
  • 58956 Views
  • 3 6
12 hollywoodi sztár, aki majdnem meghalt forgatás közben

A balesetekért felelős gyártó cég, amelyben Harrison Ford eltörte a lábát, bűnösnek vallotta magát két bűncselekmény miatt. És úgy tűnik, hogy Han Solo, aki akkoriban a Star Wars: Csillagok háborújában szerepelt, szerencsés volt: Andrew Marshall ügyész a bíróságnak elmondta ,,Meg is ölhettek volna valakit. Tény, hogy ez nem történt meg, mert a vészhelyzet meg lett állítva.”

7) Brad Pitt

Brad Pitt

Az élet fájdalmasan utánozta a művészetet Pitt számára a Troy történelmi filmsikerben. Pitt, rosszul esett az ugráló jelenet során, és elszakította az ínt a bal bokáján. A sérülés, amely meghiúsította az egyébként legyőzhetetlen görög harcost, Pitt-et ágynak döntötte, aki több hónapra eltolta a forgatást.  Pitt azonban nem mindig tartott szünetet a sérülést követően. Amíg a szadista horror filmet a Hetediket forgatta, egy ín a kezében elvágódott, miután a karját egy üldöző jelenet alatt az ablaknál helyezte el. A sérülést bele kellett dolgozni a történetbe.

8) Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Mint Katniss Everdeen, Jennifer Lawrence-nek az Éhezők Viadalában való túlélésért kellett küzdenie, de a színésznő nagyon közel állt a halálhoz az első film készítésekor. A filmezés hirtelen megtorpant, amikor a ködgép túl sok füstöt generált. Lawrence egy alagútban volt a „szörnyű” incidens alatt, és ki kellett húzni a fulladás és az öklendezés miatt. A második film a Futótűz, az Oscar-díjas színésznő hónapokig a víz alatt forgatott és az egyik fülére megsüketült a fertőzések miatt. A vízsugár miatt sérült a dobhártyája. Lawrence edzője úgy gondolta, hogy megrepedt a lépe, miután a falnak rohant, de éppen csak zúzódásai lettek.

9) Amitabh Bachchan

Amitabh Bachchan

Bollywood megasztár Amitabh Bachchan olyan hatásos sérülést ért el, hogy az megváltoztatta az 1982-es film a Coolie cselekményét, és Salman Rushdie a Sátáni Versekben használta. Bachchan-nak le kellett esnie az asztalra, majd a földre egy púpos sztár Puneet Issar elleni küzdelemben. Amikor az asztalra ugrott, az asztal sarkába beütötte a hasát, ami miatt szétszakadt a lépe, ami jelentős vérveszteséget okozott. Sürgősségi operációja volt, és hónapokig kritikus állapotban volt a kórházban.

Bachchan hatalmas rajongótábora meg volt rémülve, hogy a sérülés megölheti őt. Néhányan elmentek a templomba, hogy imádkozzanak a gyógyulásért, míg mások felajánlották, hogy végtagokat adományoznak azért, hogy megmentsék. Az emberek még a kórházon kívül is hosszú sorokban álltak, hogy a legjobbakat kívánják neki. A filmsztár teljesen felépült és tovább folytatta a Coolie filmet az év folyamán. A karaktere Iqbal a filmben spontán halt meg, a rendező Manmohan Desai azt mondta, hogy nem lenne helyénvaló, ha Bachchan túlélte volna a közel halálos sérülést.

1 2 3 4