10 kihagyhatatlan film, döbbenetes befejezéssel

  • 2 év ago
  • 54730 Views
  • 6 5
10 felejthetetlen film, döbbenetes befejezéssel

Jártál már úgy, hogy nézed a filmet és amikor elérkezik a produkció csúcspontja, te tátott szájjal ámulsz, hogy ez hogyan lehetséges?

5) Tökéletes másolat (Copycat, 1995)

Tökéletes másolat (Copycat, 1995)

Helen, a kriminál-pszichológusnő tanúvallomásával börtönbe juttat egy sorozatgyilkost. A férfi büntetése alatt sem tétlenkedik, él benne a bosszúvágy és a harag. Talál egy megfelelő alanyt ördögi terve megvalósításához. Mialatt Daryll a börtön vendégszeretetét élvezi, újabb gyilkosságok történnek. A rendőrség nem lát összefüggést az esetek között. Újra képbe kerül Helen, aki rájön, hogy a gyilkos „másolatokat” készít, ami annyit jelent, hogy pontosan leutánoz régi, híres gyilkosságokat. Mivel a gyilkos megfontolt, gyors és intelligens, mindig sikerül kicsúsznia a rendőrök kezéből.

6) A rettenthetetlen (Braveheart, 1995)

A rettenthetetlen (Braveheart, 1995)

Sir William Wallace a skót történelem egyik legemblematikusabb figurája. Hosszú távollét után hazaérkezvén szembesül azzal, hogy  országában a kegyetlen I. Edward, angol király uralkodása miatt kaotikus állapotok uralkodnak. Hosszú rábeszélés és hősies példamutatás árán hadsereggé kovácsolja a hitehagyott skót népet, és a sereg élén csatába indul a szabadságért.

7) A dolgok állása (State of Play, 2009)

A dolgok állása (State of Play, 2009)

Az ígéretes jövő előtt álló képviselő (Ben Affleck) asszisztensét meggyilkolják. A Washington Globe tapasztalatlan bloggere (Rachel McAdams) megsejti, hogy a tragikus esemény összefüggésben állhat egy másik gyilkossággal, amelynek ügyében egy másik újságíró, a képviselő jó barátja (Russell Crowe) nyomoz. Miközben együtt igyekeznek a sötét rejtélyek végére járni, mindinkább világossá válik, hogy az ország jövője forog kockán.

1 2 3