5 legjobb sport alkalmazás, amit érdemes feltennie a telefonjára

  • 5 év ago
  • 6984 Views
  • 2 1
5 legjobb sport alkalmazás, amit érdemes feltennie a telefonjára

Appajánló cikkünkben összegyűjtöttük, hogy melyek azok a sport alkalmazások, amelyeket, ha letöltesz a telefonodra, garantáltan könnyebbé, egészségesebbé válnak a mindennapjaid.

Természetesen listánk szubjektív, így lehet kimaradt olyan sport applikáció, amely rajta van a mobilodon, de listánkban nem található. Ha ilyen van, írd meg hozzászólásban, hogy még inkább ki tudjuk bővíteni listánkat. Következzék tehát öt sport alkalmazás, amit érdemes feltennie a telefonjára!

5) 30 Napos Fitneszkihívás

30 Napos Fitneszkihívás

2016 legjobb alkalmazása, legtrendibb alkalmazás, legjobb önfejlesztő alkalmazás a Google Play szerint. Otthoni edzés, bárki bármikor végezheti. Tudományos alapon bizonyított, hogy a profi fitneszedző által összeállított 30 napos fitneszkihívás edzés alkalmazás segítségével a fittség és az egészség fejleszthető. Az alkalmazásban a Google Fit elégetettkalória-adatai is szinkronizálhatóak. Tartson ki a program mellett, és meglátja, milyen fantasztikus eredménye lesz.

LetöltéseGoogle Play Apple Store

4) Runkeeper

Runkeeper

Egy örök kedvenc a távolság-alapú teljesítményt végzők körében. Az alkalmazás rögzíti a tempót, a távolságot, a teljes edzésidőt, az elégetett kalóriákat és egyéb hasznos és haszontalan mérőszámokat, valamint emlékeztetőkkel és különböző kihívásokkal bombázza a felhasználóit. Népszerű futóútvonalakat tölthetsz le az appon keresztül, visszatekintheted a fejlődésed és számos külső szolgáltatással és sportkütyüvel kompatibilis.

LetöltéseGoogle Play Apple Store

3) Strava

Strava

Több millió futó és kerékpáros használja ezt az applikációt, nem véletlenül, hiszen rengeteg funkcióval segíti a sportolni vágyókat. A Strava rögzíti a mozgást, összeméri a teljesítményt az idővel, mindezt pedig nem magányosan tehetjük vele, hiszen eredményeinket megoszthatjuk másokkal, nem csak büszkélkedés, de akár versenyzés céljából is.

LetöltéseGoogle Play Apple Store

2) Nike+ Run Club

Nike+ Run Club

Mint a nevéből is kiderül ez egy futó applikáció. Sok dologban hasonló, mint az előbbi alkalmazásunk, itt is a tevékenység monitorozása az elsődleges funkció és itt is egy közösség hajtja az app-ot, csak kicsit máshogy. Attól különbözik egy sima futó alkalmazástól, hogy minden nap ajánl neked futóprogramokat (x perc, x kilométer, x intenzitás), amik közül választhatsz kedved szerint. A futás alatt sokszor híres futók/sportolók/edzők tanácsait hallgathatod mintegy motivációs beszédként, ami szintén egy jópofa funkció. A Nike+ Run Club az egyik jelenleg elérhető legjobb okosóra applikációt is kínálja, így futás közben nem kell a telefonodat nézegetned, elég a karodra pillantani minden információért.

LetöltéseGoogle PlayApple Store

1) Sportmap, a hazai sport térképe

Sportmap, a hazai sport térképe

Találd meg egyszerűen a hozzád legközelebb lévő hazai sporteseményeket, sportlétesítményeket, sportolási lehetőségeket! Keresd meg a hozzád legközelebb eső sportszer- és étrendkiegészítő forgalmazót, és használd az általa kínált kedvezményeket! Csak add meg, milyen távolságban keresel, és az alkalmazás listázza neked az összes vagy csak a kiválasztott sportághoz kapcsolódó lehetőséget.

Ha csak sportolási lehetőséget keresel, vagy a gyermekedet vinnéd sportolni itt számtalan lehetőségből választhatsz! Csak válaszd ki a kategóriát, és lapozz a találatok között.

További információk: www.sportmap.hu

LetöltéseGoogle PlayApple Store

15 világhírű sportoló, akiből világhírű filmsztár lett