A 10 legokosabb filmsztár a világon

  • 2 év ago
  • 84530 Views
  • 17 20
A 10 legokosabb filmsztár a világon

Hollywood világa tudvalevő, hogy egy ellentmondásos hely, ahol a hírességek elrejthetik a múltjukat és csak azt mutatják meg magukból, amit a mozivásznon látunk, de itt az idő, hogy megismerjük az igazságot és felfedezzük a legokosabb hírességeket. Felmerül a kérdés, hogy némely filmsztár színészkedés, producerkedés, éneklés és más tevékenysége mellett mit csinál szabad idejében? 

4. Lisa Kudrow

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow a népszerű Jóbarátok Tv sorozat híres színésze. A színész, komikus, producer és író a L. A. középiskolában érettségizett, majd az apja nyomdokait követte. Egy koedukált bölcsészettudományi magániskolába, a Vassar College-ba ment, ami azt jelentette, hogy biológiát fog tanulni, majd később, miután befejezte, csatlakozik az apjához a kutatásban. A következő 8 éveben a fejfájás okait kutatta és az apja oldalán az orvosi kutatócsoport tagja volt, akik azt a célt tűzték ki, hogy a balkezesek körében vizsgálják a Cluster fejfájást, Lisa ennek a területnek a kiváló ismerője lett később.

A híres filmsztár és komikus sose volt az a típus, akiről az gondolta az ember, hogy egy orvosi kutató, hiszen korai karrierje azt vetítette előre, hogy a sorozatok illetve a szórakoztató ipar fog bejönni neki a legjobban. Tehát ellentétben azzal, amit tanult és dolgozott egy olyan szerepben landolt, ahol egy buta karaktert, kellett játszania. Ez volt Phoebe Buffay, ami híressé tette őt az egész világon.

3. Ben Stein

Ben Stein

Egy komikus élete képes megmutatni a világnak, hogy lehet az ember nagyon okos, attól még, hogy megnevetteti az embereket. A legokosabb hírességek Hollywoodban bizonyítják, hogy a színész élet néha nem elég, és egy normális munka pedig egy másfajta elégedettséget ad. A listánkon a 3. helyezett Ben Steinnel is ez a helyzet, aki magasra emelte lécet egy kicsit azzal, hogy ezen felül elnöki tanácsadó és beszédíró. Gazdaságot tanult a Columbia University-n, de Ben ezen kívül a Yale-n a búcsúbeszédet is elmondhatta a jogi diplomája megszerzése után. A gazdaság és a jog, ez tette ismertté őt az oktatás területén. Már jogi és akadémiai karrierje elején is ez adta neki az első tanári állást.

Számos beszélgetős és játékos műsoráról híres, Ben ismert arról is, hogy tiszteletben álló tanítói időszakot tudhat a háta mögött, mint közgazdász, és jól ismert rovatvezető és vezető előadó a Tv-ben, változatos gazdasági és szociális kérdésekben. Ha eltekintünk a politikai és média karrierjétől, akkor is majdnem 30 különböző tárgyú könyv szerzőjének mondhatjuk, amik napjaink fontos problémáira hívják fel a figyelmet.

1 2 3 4