A 10 legokosabb filmsztár a világon

  • 2 év ago
  • 84479 Views
  • 17 20
A 10 legokosabb filmsztár a világon

Hollywood világa tudvalevő, hogy egy ellentmondásos hely, ahol a hírességek elrejthetik a múltjukat és csak azt mutatják meg magukból, amit a mozivásznon látunk, de itt az idő, hogy megismerjük az igazságot és felfedezzük a legokosabb hírességeket. Felmerül a kérdés, hogy némely filmsztár színészkedés, producerkedés, éneklés és más tevékenysége mellett mit csinál szabad idejében? 

7. James Franco

James Franco

Először azzal kell kezdenünk, mi mindent vitt végbe Franco, mert erről hosszú listája van. Először is színész, de a lista folytatódik azzal, hogy rendező, forgatókönyv író, producer, tanár, író, és költő. 36 évesen sokkal több dolgot csinált, mint más színészek az ő korában. Ez normális volt a fiatal James számára, mert kis korában arra lett nevelve, hogy jól tanuljon és szerezzen jó jegyeket. A helyzet az, hogy James Franconak annyi fokozata van, és annyi dolgot csinált, hogy a lista nagyon hosszú lenne, úgy tűnik, mintha azt hinné, hogy az iskolák teszik őt koncentrálttá és jól megalapozottá. Az első egyetem amit elvégzett, az a U.C.L.A volt, ahol angol szakon diplomázott, és ő volt az egyetlen diák, aki számára engedélyezték, hogy felvehessen 62 kreditet egy félévben a 19 maximum kredit per félév helyett. Csodálatos volt számára, hogy a filmipart keverhette a tanulással.

Ezután párhuzamosan 4 iskolába járt az okos filmsztár: A Columbia Egyetemen, New York-i Egyetem Tisch School of Arts filmkészítő szakot, Brookly College-n szövegírást, MFA Program for Writers at North Carolina’s Warren Wilson College-n költészetet tanult. Váo, ez aztán a szép önéletrajz, de ahogy már mondtam itt még nem ér véget, forgatókönyvírást és rendezést tanul a U.C.L.A.-n és a USC-n és a NYU-n és a Columbia Egyetemen és jelenleg még PhD hallgató a Yale-n. Ja és majdnem elfelejtettem a Rhode Island-i School of Design-t.

6. Mayim Bialik

Mayim Bialik

Ez a különleges színésznő kakukktojás Hollywoodban. Mayim Bialik egy különös PhD fokozattal rendelkező színésznő, aki így sokak szemében valódi zseni a filmiparban. Most már, hogy mindenki kíváncsi mi is az, amit ő csinált. Akkor kezdem is az elejéről, és elmesélem, hogy az általános és középiskolát Észak-Hollywoodban végezte el, majd felvételt nyert a Harvardra és a Yale-re is, de ő a U.C.L.A-t választotta, ahol diplomát szerzett idegtudományból.

A zseniális rész még csak most jön, amikor is folytatta tanulmányait és elment, hogy PhD-t szerezzen idegtudományból, a doktori disszertációjában az agy egy részét vizsgálta, hogy hogyan viselkedik a beteg egy ritka betegség hatására. Az élete színésznőként nem szakadt meg, ebben az időben is szerepelt filmekben és televíziós sorozatokban is, és animációs filmekhez is kölcsönözte a hangját. Mindemellett kapott egy szerepet az Agymenőkben, ahol egy idegtudománnyal foglalkozó nőt kellett játszania.

5. Conan O’Brien

Conan O’Brien

Tv-s házigazdának lenni kemény meló, és a Late Night , Saturday Night Live és a The Tonight Show előadója, Conan O’Brien a legjobb példa arra, amikor a zseni a komikussal keveredik. Conan O’Brien tinédzserként a Brookline High Schoolban tanult és az iskolai újság felelős szerkesztője is, majd amikor felsőéves lett, igazolta, hogy fényes jövő előtt áll.

A végzős búcsúbeszédet is ő mondhatta el a középiskolában, később a Harvard egyetemen szerzett Magna cum laude diplomát történelem és irodalom szakon 1985-ben. A humoros íráskészségnek már a középiskola óta birtokában van, ahol díjat is kapott egy íróversenyen, majd később a Harvardon is folytatta az írást a Harvard vicclapjában a Harvard Lampoonban. Írói karrierje során sikerült felverekednie magát a humorista szakma legjobbjai közé, és a vörös hajú tv-s házigazda élete továbbra is az emberek megnevettetése.

1 2 3 4