Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

14 színész, aki úgy halt meg hirtelen, hogy még be se fejezte a filmjét

  • 5 hónap ago
  • 92238 Views
  • 11 5
14 színész, aki úgy halt meg hirtelen, hogy még be se fejezte a filmjét

Sajnos előfordul, hogy olyan váratlanul hunynak el színészek, hogy ami egyedül hátramarad emlékként számunkra, az a művészeti teljesítményük, vagyis a filmjeik.

Van, aki túladagolta magét, más tüdőgyulladást kapott, vagy épp éles lőszer volt a fegyverében vaktöltény helyett

1) Jackie Burroughs

Jackie Burroughs

A Váratlan utazás című közismert sorozat mogorva, makacs, de csupa szív Hetty nénije torontói otthonában hunyt el gyomorrákban 71 évesen 2010 szeptemberében. Ebben az évben még szerepelt a Small Town Murder Songs című filmben.

2) Heath Ledger

Heath Ledger

A sötét lovag (The Dark Knight) sztárja, Heath Ledger éppen egy újabb filmben kezdte el munkáját (Doctor Parnassus és a képzelet birodalma), amikor New York-i lakásában összeesett és meghalt 2008 januárjában drogtúladagolásban.

3) Anton Yelchin

Anton Yelchin

A Star Trek szereplője csúnya halált halt: traumás fulladás áldozata lett. Éppen egy próbára indult, amikor a kocsija, egy Grand Cherokee Jeep egy kerítéshez szegezte.

4) Paul Walker

Paul Walker

A Halálos iramban filmsorozat elvesztette legnagyobb sztárját egy autóbalesetben. Egy Porsche-ben ült barátjával, amikor egy lámpaoszlopnak, valamint két fának ütközött. Az autó kigyulladt, így a két férfinak esélye sem volt a túlélésre.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.