10 film, amit kétszer kell látnod ahhoz, hogy megértsd

  • 2 év ago
  • 10836 Views
  • 0 0
10 film, amit kétszer kell látnod ahhoz, hogy megértsd

Minél bonyolultabb és csavarosabb egy film története, annál nagyobb figyelemmel kell megragadni azt, az első perctől kezdve és annál elbűvölőbb maga a film. A detektív történetek, thrillerek és a sci-fik tartoznak azok közé a filmek közé, ahol mindig vannak nem várt csavarok és fordulatok, vezetve a nézőt a cselekmény labirintusán keresztül.

5) Donnie Darko (2001)

Donnie Darko (2001)

A film fontos filozófiai kérdésekkel foglalkozik, hogy megváltoztassa a nyilvánvaló sors és a lehetőségek fogalmát, a másokért való önfeláldozás elképzelését, és annak a koncepcióját, hogy semmi sem történik véletlenül. Minden perce a filmnek annyira magával ragadó, hogy az ember szinte beleszédül.

6) A titkok kulcsa (The Skeleton Key, 2005)

A titkok kulcsa (The Skeleton Key, 2005)

Caroline Ellis, 25 évesen egy hatalmas házban lesz gondozó valahol Louisianaban. Benjamin Devereaux-t ápolja, aki a kastély ura de magatehetetlen. Ellis hamarosan furcsa és megmagyarázhatatlan eseményeknek lesz tanúja és döntenie kell, hogy felfedi-e Devereaux feleségének titkát.

7) Kiképzőtábor (Basic, 2003)

Kiképzőtábor (Basic, 2003)

Egy gyakorló bevetés közben Panamában egy amerikai katonai bázison baleset történik és az osztag, valamint zsarnok vezetőjük eltűnik.  A két túlélő ellentétes vallomást tesz. Az ügy kezd egyre bonyolultabb lenni. Szereted a kirakóst? Szereted a bonyolult történeteket sok csavarral és fordulattal? Ha igen, akkor ezt a filmet látnod kell.

1 2 3