12 dolog, ami nem tűnt fel a Jóbarátok nézése közben

  • 2 év ago
  • 33488 Views
  • 3 2
12 dolog, ami nem tűnt fel a Jóbarátok nézése közben

Kétségtelen tény, hogy a tévétörténelem egyik legnépszerűbb szitkomját köszönthetjük a Jóbarátok képében annak ellenére is, hogy az epizódokban elvétve ugyan, de akadnak bakik és szokatlan részletek.

10) Monica a pilot epizódban bemutatta egymásnak Chandlert és Rachelt, holott már ismerték egymást korábbról

Miután Rachel az oltár előtt hagyta vőlegényét, Barryt, a Central Perkbe vette az irányt abban a reményben, hogy belefut Monicába. Mázlija volt, mert valóban rátalált a barátnőjére, aki rögtön be is mutatta őt a barátainak, noha a későbbi epizódokból kiderül, hogy Chandlert valójában már ismerte a főiskoláról és egy Gelleréknél töltött hálaadási ünnepségen is találkoztak már.

11) Nem véletlenül volt mindig szabad a narancssárga kanapé

Kedvenceink szívesen ütötték el idejüket a Central Perk kávézóban, ahol az esetek jelentős többségében az ikonikussá vált narancssárga kanapén és akörül foglaltak helyet. Joggal kérdezheted, hogyan lehetséges, hogy mindig szabad volt a kanapé, amikor betették a lábukat, ennek pedig egészen egyszerű oka van: lefoglalták a helyet. A sorozat egyes epizódjaiban látni is lehet az asztalon a Reserved, azaz Foglalt kártyát.

12) A röhögő Matt LeBlanc

A 4. évad 22. részében Ross, Joey és Chandler egy sztriptíztáncosnőn kérik számon egyikük elhagyott jeggyűrűjét, mivel szerintük a nő lopta el. Megvan a jelenet? Akkor most figyeld meg a háttérben felröhögő Matt LeBlanc-t.

10 színész, akinek sikerült egy szereppel megmentenie karrierét

(Forrás: starity.hu)

1 2 3 4