14 színész, aki durván átváltozott egy szerep kedvéért

  • 2 év ago
  • 19251 Views
  • 3 2
14 színész, aki durván átváltozott egy szerep kedvéért

A filmtörténet felejthetetlen alakításai között vannak olyanok is, amelyek különösen emlékezetesek lesznek, mert a színészek hatalmas erőfeszítéseket tesznek a megjelenésük megváltoztatására. Akár hetekig éheznek, vagy úgy meghíznak, hogy már nem tudnak mozogni, de gyakran előfordul az is, hogy órákat töltenek a sminkszobában, mire elkészül a kinézetük.

12. Rooney Mara — A tetovált lány (2011)

12. Rooney Mara — A tetovált lány (2011)

A piercingek (köztük dupla fülpiercingek, szemöldökpiercing és mellbimbópiercingek), amiket Rooney Mara viselt Lisbeth Salanderként, egytől egyig valódiak voltak. Rooney Mara Svédországban és Brooklynban szerezte be őket. A füléből, a szemöldökéből és a szájából rögtön a forgatás befejezése után eltávolította a testékszereket, ám a jobb mellbimbójában arra az esetre, hogy a film folytatásában szerepelne, meghagyta. Azzal indokolta döntését, hogy nem szeretne mégegyszer átesni az ékszer felhelyezésén.

13. Vincent D’Onofrio — Acéllövedék (1987)

13. Vincent D’Onofrio — Acéllövedék (1987)

Vincent D’Onoffrio több, mint 30 kilót hízott Private Pyle szerepéért, mindössze 7 hónap alatt. Állítólag ez az átalakulás minden idők legkomolyabb átváltozása egy filmszerep kedvéért.

14. Tom Hanks — Philadelphia – Az érinthetetlen (1993)

14. Tom Hanks — Philadelphia - Az érinthetetlen (1993)

Tom Hanks több mint 10 kg-t fogyott a film kedvéért. A színész ezért a filmért kapta első Oscarját. A következő évben a Forest Gumpért újabb Oscart kapott

15 híres színész, akin annyira sok volt a smink, hogy nehéz felismerni őket

(Forrás: Brightside)

1 2 3 4