10 motiváló film, amelyet igaz történetek ihlettek

  • 2 év ago
  • 59187 Views
  • 5 3
10 motiváló film, amelyet igaz történetek ihlettek

Sokszor, amikor nehézségekkel küzdünk, abból tudunk a legjobban erőt meríteni, ha látjuk, hogy vannak emberek, akiknek sikerült felállni a padlóról, akik le tudták győzni a nehézségeiket és győztesen jöttek ki a küzdelmeikből. 

9) Carter edző (2005)

Carter edző (2005)

Alaposan felkavarja a kedélyeket a Richmondi Középiskola új kosárlabda edzője, Ken Carter, aki hátrányos helyzetű, többnyire az utcán és nem a tanteremben lézengő diákjaitól megköveteli, hogy jó jegyeket szerezzenek, és igényesen öltözzenek fel a meccs előtt, különben nem játszhatnak. A szigorú edzővel nem lehet packázni, még arra is hajlandó a fegyelem és a diákok oktatása érdekében, hogy lefújja az edzéseket, ameddig a tanulmányi eredmények nem javulnak.

10) Férfibecsület (2000)

Férfibecsület (2000)

Bayonne a hírhedt kiképzőközpont, ahová sorkatonaként érkezik meg Carl Brashear. Kemény kiképzőtisztje, Billy Sunday mély ellenszenvvel viseltetik iránta, mivel a déli államok szülötteként komoly előítélettel viseltetik a fekete bőrűek iránt. Brashear azonban nem adja fel, és megmutatja, mire képes. Búvárként nyújtott teljesítményével lenyűgözi Billyt, aki hajlandó kiállni mellette, mikor a férfi bevetés közben elveszíti lábát, és ezért le akarják szerelni. Ezzel azonban magára haragítja sok bajtársát és felettesét.

+1 Több, mint sport (2006)

Több, mint sport (2006)

Az igaz történeten alapuló filmdráma középpontjában egy focicsapat áll, melynek tagjai 1970-ben, egy repülőgép-szerencsétlenségben életüket vesztették. Hogyan támadhat fel a hit és remény az egyetei csapat életben maradt tagjai között és az elhunytak életben maradt szeretteinek életében?

18 világsztár, aki hihetetlen változáson ment keresztül az elmúlt pár évben

//spencer//

1 2 3 4