Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

10 színész, aki a vásznon kapta élete első csókját

  • 6 hónap ago
  • 6818 Views
  • 1 2

Az első csók mindenki életében nagy jelentőséggel bír, legyen szó híres vagy épp átlagos emberről. Cikkünkben ezúttal 10 olyan hírességet gyűjtöttünk össze, akik egy szerep kedvéért, forgatás alatt estek át a „tűzkeresztségen”.

1) Josh Hutcherson (Manhattan kicsiben)

1) Josh Hutcherson (Manhattan kicsiben)

A színész a mai napig rossz szájízzel emlékszik vissza az első csókra, mert elmondása szerint borzasztóan zavarta, hogy körülbelül ötvenen veszik körül, így se belsőségesnek, se intimnek nem élte meg a pillanatot, sokkal inkább a háta közepére kívánta az egészet.

2) Victoria Justice (Zack és Cody élete)

Victoria Justice (Zack és Cody élete)

Mielőtt híres lett, Victoria vendégszerepelt a Zack és Cody élete című műsorban, melynek keretein belül Cole Sprouse-éra kellett tapasztania ajkait, de csak évekkel később vallotta be, hogy ez az alkalom volt a vízválasztó.

3) Selena Gomez (Zack és Cody élete)

Selena Gomez (Zack és Cody élete)

Victoriától eltérően Selenának a másik Sprouse-ikert, Dylant kellett megcsókolnia 2006-ban. A színésznő elmondása szerint nagyon szoros volt a viszonya a kollégáival, így nem volt nagy áldozat a részéről az első csók képernyőn való elcsattanása.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.