12 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

  • 1 hét ago
  • 105723 Views
  • 8 5
12 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

A hollywoodi filmrendezők szeretnek mesélni arról, hogy hány színész kívánt szerepet játszani a filmjeikben, de ez nem mindig így van. Néha több színész is elutasítja az ajánlatokat, mielőtt valaki elfogadja őket.

7) Dr. Robert Neville (Legenda vagyok)

Az I Am Legend-et az 1990-es évek közepén tervezték meg. A legfőbb jelöltek voltak Tom Cruise, Michael Douglas és Mel Gibson. De Arnold Schwarzeneggerré volt ez a szerep. Egy nagyon sötét film volt, amely az első órában egyáltalán nem folytatott párbeszédet. Egy ilyen ötlet lehetetlennek és unalmasnak tűnt és a filmezést törölték. 2002-ben a projekt életre kelt de Will Smith lett a főhőse. És Schwarzenegger lett a rendezője.

8) Edward Lewis (Micsoda nő!)

Amikor erről a filmről beszélünk, nehezen tudjuk elképzelni, hogy bárki Edwardot játssza, kivéve Richard Gere-t. De lehetett Al Pacino. Julia Roberts és Al Pacino együtt próbáltak, de a színész rájött, hogy nem érdekli a film. Christopher Reeve, Daniel Day-Lewis és Denzel Washington is jók lettek volna erre a szerepre, de Julia Roberts meggyőzte Gere-t, hogy fogadja el az ajánlatot.

9) Vivian (Micsoda nő!)

A fő női karakter más is lehetett volna. A Disney nem akarta, hogy Julia Roberts játsszon, így a cég hívott más híres színésznőket is. Diana Lane majdnem elvállalta, de összeveszett a filmstábbal és visszautasította a szerepet. Michelle Pfeiffer egy másik jelölt volt, de nem tetszett neki a cselekmény. Végül a 21 éves Julia Roberts kapta meg ezt a jelentős szerepet.

1 2 3 4