12 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

  • 4 nap ago
  • 105686 Views
  • 8 5
12 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

A hollywoodi filmrendezők szeretnek mesélni arról, hogy hány színész kívánt szerepet játszani a filmjeikben, de ez nem mindig így van. Néha több színész is elutasítja az ajánlatokat, mielőtt valaki elfogadja őket.

4) Jack Dawson (Titanic)

Titanic rendezője, James Cameron Matthew McConaughey-t választotta a filmje számára. De a színészt nem nyűgözte le a cselekmény és visszautasította. Cameron adott egy második esélyt McConaughey számára, de a színész még csak nem is válaszolt a hívására. Tehát a második jelölt Dicaprio készített egy legendát a hősről. Egyébként Christian Bale és Macaulay Culkin is próbálkozott a szerepért.

5) Batman (Batman, 1989)

Mindannyian tudjuk, hogy Michael Keaton játszotta a szuperhőst az 1989-es filmben. De nem mindenki tudja, hogy Mel Gibsonnak még több esélye volt. Mel azonban már érett színész volt és úgy gondolta, hogy a film nem lesz olyan népszerű. De 400 millió dolláros siker lett. A többi jelölt Charlie Sheen, Pierce Brosnan és Bill Murray voltak.

6) Django (Django elszabadul)

Mielőtt Jamie Foxx megkapta ezt a részt, az alkotók felajánlották a szerepet Will Smithnek és ő elfogadta az ajánlatukat. De arra kérte őket, hogy írják át a cselekményt, mert néhány momentumot fontosabbnak tartott. A forgatókönyvírok elutasították a változtatásokat. Idris Elba, Chris Tucker, Terrence Howard, Michael Kenneth Williams és Tyrese Gibson igyekezett megszerezni ezt a szerepet.

1 2 3 4