A 10 legszórakoztatóbb kémfilm, amit mindenkinek látni kell

  • 2 év ago
  • 13000 Views
  • 3 1
A 10 legszórakoztatóbb kémfilm, amit mindenkinek látni kell

Toplistánk kifejezetten olyan ügynökös produkciókat tartalmaz, melyek stílusa vígjátékon alapszik. Természetesen az általunk összeállított kémfilmek listája szubjektív, így hiányozhat a kedvenced. Ha hiányzik, ne habozz, írd le cikkünk alatt hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben.

3. Az U.N.C.L.E. embere (2015)

Az U.N.C.L.E. embere (2015)

Az 1960-as évek elején egy CIA-ügynök, Napoleon Solo (Henry Cavill) és a KGB-s Illya Kuryakin közös küldetést vállalnak, hogy megállítsanak egy rejtélyes bűnszervezetet, melynek ördögi tervei vannak a birtokában levő nukleáris fegyverekkel.

2. Kingsman – A titkos szolgálat (2014)

Kingsman – A titkos szolgálat (2014)

A veterán tikosügynök (Colin Firth) egy nap felkeresi egy volt barátja fiát, hogy a szárnyai alá vegye. Bár a fiú elsőre nem tűnik alkalmasnak semmilyen különleges feladat elvégzésére, csakhamar az események kellős közepében találja magát.

1. Beépített szépség (2000)

Beépített szépség (2000)

Egy terrorista tartja rettegésben a környéket. Legújabb célpontjai a szépségverseny döntősei. Az FBI fura ötlettel áll elő, beépítik az egyik női ügynöküket a versenyzők közé. Választásuk a nem túl nőies Grace-re (Sandra Bullock) esik. A hölgy mozgása férfias, nevetése röfögős, sőt, kissé bajuszos is. Feladata, hogy szépségkirálynőként viselkedjen, miközben kézre keríti a terroristát. Vic Melling (Michael Caine), a szépségszakértő megpróbál segíteni Grace-nek, hogy ne keltsen gyanút a döntős lányok között. Azonban már ez sem bizonyul túl egyszerű feladatnak.

11 páros a sztárvilágból, akik barátsága régóta tart és bárcsak sose érne véget

(Forrás: Filmezzünk.hu)

1 2 3