A 10 legszórakoztatóbb kémfilm, amit mindenkinek látni kell

  • 2 év ago
  • 12926 Views
  • 3 1
A 10 legszórakoztatóbb kémfilm, amit mindenkinek látni kell

Toplistánk kifejezetten olyan ügynökös produkciókat tartalmaz, melyek stílusa vígjátékon alapszik. Természetesen az általunk összeállított kémfilmek listája szubjektív, így hiányozhat a kedvenced. Ha hiányzik, ne habozz, írd le cikkünk alatt hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben.

6. Kémek a szomszédban (2016)

Kémek a szomszédban (2016)

A film középpontjában egy tipikus kertvárosi átlagházaspár (Galifianakis és Fisher) áll, akik egy nemzetközi kémszervezet célpontjává válnak, amikor rájönnek, hogy látszólag tökéletes szomszédjaik (Gadot és Hamm) valójában a kormány kémei.

5. ZseniKém – Az ügynök haláli (2008)

ZseniKém – Az ügynök haláli (2008)

Maxwell Smart (Steve Carell) nagyon ügyes elemző, de igazi álma, hogy ügynök lehessen. Bár letette a vizsgáját, eddig soha nem volt alkalma arra, hogy ebben a munkakörben is bizonyítson. Az orosz kémeknek, a KAOS embereinek köszönhetően azonban úgy tűnik, mégis ügynök lesz belőle. A KAOS végleg fel akarja számolni az ügynökhálózatot, és feltett céljuk, hogy elpusztítsák a világot. Az emberiség jövője egyedül Maxwellen illetve társán, a 99-es számú ügynökön (Anne Hathaway) múlik.

4. A kém (2015)

A kém (2015)

Susan Cooper (Melissa McCarthy) egy szerény CIA-elemző, aki az íróasztala mögül készíti elő az ügynökség legveszélyesebb küldetéseit. Azonban amikor egyik társa eltűnik, egy másik ügynök pedig lelepleződik, beleveti magát a fegyverkereskedelem világába, hogy megelőzzön egy globális katasztrófát. A nagyszájú és kemény öklű titkosügynök képtelenség megállítani.

1 2 3