15 híres szerelmespár, akik tudják a hosszú házasság titkát

  • 2 év ago
  • 20784 Views
  • 1 5
15 híres szerelmespár, akik tudják a hosszú házasság titkát

Minden boldog család hasonlít egymásra. Van néhány univerzális recept a családi harmóniára és a jó kapcsolatra. A celebek hajlandóak megosztani velünk sikereiknek a titkát.

A Toppont számos történet gyűjtött össze hírességek boldog házasságairól.

1) Barbra Streisand és James Brolin – 23 éve házasok

Barbra Streisand és James Brolin – 19 éve házasok

Barbnak hosszú útja volt a boldogságig. Amikor James-el találkozott mind a ketten 50 év felett voltak. Streisand úgy véli, hogy a boldog házasság pillérei a kedvesség és a becsületesség és a pár mindent megoszt egymással.

2) Barack és Michele Obama – 29 éve házasok

2) Barack és Michele Obama – 25 éve házasok

Minden sikeres ember mögött egy nő áll. Ez a házaspár talán a legjobb példa erre a mondásra. A bölcs Michele biztos abban, hogy a házasság egy teljes munkaidő és arra ösztönzi a többi párt, hogy nevessenek együtt és szórakozzanak közösen és soha ne feküdjenek le haraggal.

3) Gisele Bündchen és Tom Brady – 12 éve házasok

Gisele Bündchen és Tom Brady - 8 éve házasok

Ez egy klasszikus történet: a világhírű szupermodell és egy sikeres sportoló. A párnak 2 gyermeke van és természetesen bizonyos nehézségekkel megküzdöttek az évek során. Gisele biztos abban, hogy bármi történik, a férje támogatása a legfontosabb dolog neki.

4) Meryl Streep és Don Gummer – 43 éve házasok

Meryl Streep és Don Gummer – 39 éve házasok

John Gazale, Meryl barátja 1978-ban halt meg rákban. A színésznő a szeretett férfival maradt az élete végéig. A szobrász Don Gummer támogatta a színésznőt ebben a nehéz helyzetben és segített Merylnek, hogy levezesse a feszültséget. 6 hónap múlva összeházasodtak. Meryl Streep úgy véli, hogy a legfontosabb dolog a házasságban, hogy meghallgassuk a partnerünket és megvitassuk az apró problémákat is.

1 2 3 4