14 briliáns sztárdiéta, hogy megállítsuk a túlsúlyt

  • 2 év ago
  • 14638 Views
  • 1 3
14 briliáns sztárdiéta, hogy megállítsuk a túlsúlyt

A legtöbb hírességnek gőzölgő teste van. Néhányan minimális erőfeszítéssel is képesek formában maradni, másoknak naponta az edzőteremben kell edzeniük, hogy formálják a derekukat. Természetesen egy csapat: dietetikusok és edzők, akik személyes testsúlycsökkentő stratégiát dolgoznak ki a számukra.

A Toppont.hu-n úgy döntöttünk utánajárunk, hogy vannak-e szakmai titkok a súlycsökkentéshez, a zsírégetéshez és a pozitív végeredmény eléréséhez.

1) Ne egyél reggelire tojást.

A szervezetnek sok energiára van szüksége a tojás reggeli megemésztéséhez, mert fehérjében gazdagok. Éppen ezért pár óra múlva éhség jelentkezhet, és valami édeset enne az ember. Ehelyett vedd fontolóra a rántotta fogyasztását ebédidőben.

Channing Tatum hajlamos naponta majdnem 3 órát az edzőteremben tölteni, hogy a testét fitten tartsa. Annak ellenére, hogy egy igazi fast food rajongó, legtöbbször igyekszik egészséges ételeket fogyasztani.

2) Kezd a napod egy pohár citromos vízzel.

A citrom gazdag enzimekben és vitaminokban, javítja a máj működését. A meleg víz ellazítja a beleket és eltávolítja a káros anyagcsere termékeket a szervezetből. A citromlé mennyisége a súlyodtól függ. Ez a tipp azoknak szól, akiknek nincs gyomorbetegségük.

Chris Pratt-nek egy fél évig alacsony szénhidráttartalmú, alkoholmentes diétát kellett tartania, hogy szuperhőssé váljon. Plusz egy 4 órás edzés az edzőteremben mindennap.

3) Igyál smoothiet gyümölcslé helyett.

A smoothie egy olyan tápláló ital, amely energizál hosszú időre és szabályozza a vércukorszintet. Amikor keversz zöldségeket, gyümölcsöket és bogyókat, akkor azok sok értékes tápanyagot bocsátanak ki, amelyeket a szervezet könnyen megemészt. Próbáld lassan elfogyasztani, és rágni, ha szükséges, hogy elkerüld a has puffadást.

Miután Fergie életet adott gyermekének keményen kellett dolgoznia, hogy elégedett legyen az alakjával. Mindennapi kardio gyakorlatok, kocogás és egészséges diéta segített elérni a legjobb eredményt.

4) Próbálj ki egy alacsony fehérje tartalmú diétát.

Sokan, akik próbálnak fogyókúrázni és stabilizálni a súlyukat, főételként a fehérjét választják. Tudtad, hogy a túlzott fehérjefogyasztás elégtelen vesefunkcióhoz vezethet?

Drew Barrymore úgy döntött, hogy lefogy, hogy részt vehessen egy filmben. Az ő választása az egészséges táplálkozás volt. Kipróbálta a jógát, hosszú sétákat tett és hip-hop táncórákat is vett.

1 2 3 4