10 szerelmes film, amit minden évben megnézünk

  • 2 hét ago
  • 12382 Views
  • 2 6
10 szerelmes film, amit minden évben megnézünk

Rengeteg szerelmes film van, ezt szögezzük le, mielőtt belevágnánk a válogatásba. Jószerivel a választás maga is lehetetlennek tűnhet, főleg, ha bekorlátozzuk magunkat.

A romantika jegyében íme a legszebb szerelmes filmek, amelyek tökéletes programot jelentenek a romantikus estéken.

1) Mielőtt megismertelek (2016)

Mielőtt megismertelek (2016)

Lou Clark egy vidám, ámde céltalan 26 éves nő, aki egyik munkahelyén sem képes hosszabb időt eltölteni. Életében gyökeres változás áll be, mikor egy kastélyban egy lebénult ifjú bankár gondozója lesz. Will megkeseredett és cinikus, és úgy véli, számára már nem tartogat sokat a az élet. Lou megjelenése azonban felforgatja addig világát. Az idő múlásával a két fiatal között az együtt töltött hetek során szoros kapcsolat alakul ki.

2) Szerelmünk lapjai (2004)

Szerelmünk lapjai (2004)

Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) első látásra megkedvelték egymást, és a kezdeti rokonszenvből szerelem alakult ki. Noah csóró munkásgyerek, Allie gazdag felsőosztálybeli értelmiségi lány. Szerelmüket Allie szülei nem nézik jó szemmel, anyja szerint ugyanis a lány sokkal jobbat érdemel, és mindent elkövet, hogy szétválassza őket. Évekkel később Allie és Noah ismét összetalálkozik, és szenvedélyük is fellángol. Allie-nek döntenie kell, hogy kinek vagy minek akar megfelelni. De vajon miért olyan különleges ez a történet, és miért kell ezt minden nap elmondani?

3) Séta a múltba (2002)

Séta a múltba (2002)

Landon (Shane West) a középiskolában igazi menő arcnak számít. A legnagyobb örömöt az jelenti számára, ha a gyengébbekkel gonoszkodhat. Ám egyszer balul sül el egy tréfája, és büntetésként közösségi munkát kell végeznie. Részt kell vennie a színdarabban, korrepetálnia kell a többieket, és hasonló, nem túl menő feladatokat kell ellátnia. Eközben ismerkedik meg Jamie-vel (Mandy Moore), aki az iskola csodabogarának számít. A lány elvarázsolja Landont.

4) Brooklyn (2015)

Brooklyn (2015)

A film az 1950-es években játszódik. Eilis (Saoirse Ronan) egy ír lány, aki többre vágyik, mint amennyi jutott neki, így elhatározza, hogy az anyai otthont elhagyva New York-ba emigrál, mely számára az ígéret földjét jelenti. New York számára olyan, mintha egy teljesen idegen bolygóra került volna, így kezdetben a beilleszkedés nehézségével találja szemben magát. Hamarosan megismerkedik egy jóképű, olasz-amerikai férfival, így a honvágyat az elsöprő szerelem váltja fel. Azonban a lány régi élete mégsem tűnik el nyomtalanul, így választás elé kerül: két világ, két élet. Döntenie kell.

1 2 3