15 csodálatos olasz színésznő, akik milliók szívét hódították meg

  • 2 hónap ago
  • 14346 Views
  • 0 1
15 csodálatos olasz színésznő, akik milliók szívét hódították meg

Monica Bellucci, Sophia Loren, Gina Lollobrigida, Claudia Cardinale – világszerte híresek szépségükről, egyedi stílusukról és arról, hogy a férfiak nem tudtak ellenállni nekik. Tudd meg te is, hogy miben rejlik a titkuk!

Ezek a dívák milliók szívét meghódították, a szépség és a nőiesség színvonalává váltak.

1) Sophia Loren (Róma, 1934. szeptember 20. -)

Sophia Loren

Többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas olasz színésznő és énekesnő. Eredeti neve: Sofia Villani Scicolone. Az egyetemes filmtörténet egyik legnépszerűbb sztárja. Egyike azon kevés filmcsillagnak, akik nemcsak a közönség, hanem a kollégák körében is igen népszerűek. Nemcsak színésznőként közismert: a tökéletes feleség, családanya és háziasszony mintaképének számít, főleg hazájában. Szakácskönyveket is írt, s a nevével fémjelzett szemüvegek Magyarországon sem ismeretlenek. Évtizedek óta a női elegancia egyik megtestesítője.

2) Monica Anna Maria Bellucci (Cittá di Castello, Umbria, 1964. szeptember 30. -)

Monica Anna Maria Bellucci

Olasz színésznő, modell. Monica Bellucci olasz nemzeti kincs, aki a világ minden pontját meghódította szépségével. Kis költségvetésű filmekben és hollywoodi szuperprodukciókban bizonyította már tehetségét. A harmadik évezred egyik utolsó dívája.

3) Ornella Muti (Róma, 1955. március 9. -)

Ornella Muti

Eredeti neve: Francesca Romana Rivelli. 15 éves korában kezdett filmezni, és néhány év alatt a legfoglalkoztatottabb és legnépszerűbb színésznők sorába emelkedett. Színésznői képességeiről megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint nem annyira tehetségének, mint inkább feltűnő szépségének köszönhette ragyogó karrierjét, és annak, hogy buja bájait számos filmjében leplezetlenül megmutatta.

4) Gina Lollobrigida (Subiaco, 1927. július 4. – 2023. január 16.)

Gina Lollobrigida

Golden Globe-díjas olasz filmszínésznő, fotóművész. Az 1950-es évek, 1960-as évek egyik legnépszerűbb filmcsillaga volt világszerte. Noha jellemábrázoló képességei vitathatatlanok, számos filmjében elsősorban külseje miatt szerepeltették.

1 2 3 4