7 közkedvelt színésznő munkakörének radikális változása

  • 5 év ago
  • 12035 Views
  • 0 1
7 közkedvelt színésznő munkakörének radikális változása

2017-ben kétszer annyi férfi karaktert látott a nagyközönség a filmekben, mint női karaktert, és a női főszerepek száma is drasztikusan csökkent. Ha azonban visszatekintünk a közelmúltra, számtalan elképesztő hölgyet találunk a filmekben, akik meghódították a szívünket bájukkal és szépségükkel.

Íme néhány példa, mivel foglalkozik ma 7 feledhetetlen színésznő a 2000-es évekből.

1) Kate Hudson, Majdnem híres

Kate Hudson, Majdnem híres

Kate legtöbb filmje a Majdnem híres óta romantikus vígjátékok vagy ezen műfaj variációi voltak. Legutóbbi filmjei A csajok háborúja, A gyilkos bennem él és a Szerelem kölcsönbe. Hudson feltűnt még az Anyák napja és a Mélytengeri pokol című filmek jeleneteiben. Kate megalapította saját filmrendezői cégét, a Hail Mary Productions-t, továbbá nagy népszerűsítője az egészséges életmódnak: 2013-ban elindította fitnesz márkáját, a Fabletics-et is. Még egy könyvre is futotta erejéből. 2016-ban jött ki a Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body (Elég boldog: egészséges módok a testünk elfogadására) című alkotása.

2) Lindsay Lohan, Apád-anyád idejöjjön!

Lindsay Lohan, Apád-anyád idejöjjön!

Az Apád-anyád idejöjjön után a 2000-es évek legnagyobb fiatal tehetsége játszott még a Kicsi kocsi – Tele a tank, valamint az Anya, lánya, unokája című filmekben. Később azonban Lindsay belekerült néhány komoly botrányba, melyek majdnem derékba törték karrierjét, így egy pár éve ejtőzik, és igyekszik újra megtalálni önmagát. Végül Dubai-ban telepedett le, ahol elkezdett dolgozni. Elkezdte népszerűsíteni saját kozmetikai cikkeket és ruhákat forgalmazó márkáját. Athénban pedig saját bárja is van. Természetesen azonban nem mondott le teljesen a színésznői karrierjéről. A hosszú szünet után szerződése lett a Sick Note című brit sorozat rendezőjével, így a második évadban már szerepel Rupert Drint-tel. Szerepel egy szaúd-arábiai, csak női szereplőket megmozgató filmben, a Frame-ben is.

1 2 3 4