12 sztár, akiről biztosan nem tudtad, hogy emberrablás áldozatává vált

  • 5 hónap ago
  • 48161 Views
  • 7 9
12 sztár, akiről biztosan nem tudtad, hogy emberrablás áldozatává vált

A hírnév gazdaggá tesz, ez nem kétség. Mindenből a legjobbat kapod, ugyanakkor a pompa és a luxus mellett potenciális veszélyek is fenyegetnek, legyen szó orvtámadásról vagy emberrablásról.

10) Meenakshi Thapar, a bűntett, ami megrázta Bollywood-ot

Meenakshi Thapar

A Meenakshi Thapar incidenst általános megbotránkozás övezte. Bollywood színésznőjét egy jelentéktelen színész és barátnője elrabolták, mert úgy gondolták, elég gazdag ahhoz, hogy váltságdíjat csikarjanak ki belőle. Amikor rájöttek, hogy Meenakshi nem egészen az a vagyonos előkelő nő, akinek a színésznő beállította magát a nyilvánosság előtt, megfojtották, lefejezték, és fejét egy mozgó buszból dobták ki. Testét egy víztározóban találták meg.

11) Cordelia Gonzalez-t fegyverrel kényszerítették

Cordelia Gonzalez

Cordelia Gonzalez-t, a Puerto Ricó-i színésznőt egy parkolóban rabolták el hazájában, San Juan-ban. Elrablói egy bankautomatához vitték, ahol nagy összeg készpénzt kellett felvennie. Aztán elvitték az otthonába, ahonnét számtalan értéket, köztük telefonokat, számítógépeket, pénzt, ékszert vittek el, és a színésznő autóját is magukkal vitték. Néhűny óra múlva engedték el.

12) Veruska Ramirez-t autogramért rabolták el

Veruska Ramirez

A volt Miss Venezuela-t 2003-ban rabolták el 3 órára. Fogvatartói nem bántották őt, de értékeit elorozták, köztük olyan képeket, melyeken meztelenül pózol. Az emberrablók nem hagyták ennyiben, hanem még alá is kellett írnia az összes képet, mielőtt elengedték. Csak akkor ismerték fel, kit ejtettek rabul, amikor a képeket meglátták. Valószínűleg Veruska-nak örökre elment a kedve az ilyen fotózásoktól.

Ő Dwayne Johnson magyar szinkronhangja!

(Forrás: troab.com)

//Jana//

1 2 3 4