10 híres színész, aki valószínűleg élete szerepét utasította vissza

  • 10 hónap ago
  • 160505 Views
  • 15 10
10 híres színész, aki valószínűleg élete szerepét utasította vissza

Vajon Hugh Jackman is sikeres lett volna James Bondként, vagy John Travolta a Forrest Gumpban, esetleg Tom Cruise, mint Vasember?

Alábbi cikkünkben meglesheted, hogy a castingosok kiket néztek ki legelőször az alább leírt híres szerepekre. Íme 10 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza!

1) Angelina Jolie – Gravitáció

Az Oscar-díjas film főszereplője eredetileg Angelina Jolie lett volna. Sandra Bullock biztos nem szomorkodott, mert Oscar-jelölést kapott rendkívül erős alakításáért.

2) Denzel Washington – Hetedik

David Mills detektív szerepét nem Brad Pittnek szánták, hanem Denzel Washingtonnak. A színész egy másik filmet választott a sötét bűnügyi filmdráma helyett, amit eleinte nem sajnált, de miután látta a filmet, kicsit megbánta a döntését. Elmondása szerint már alig emlékszik a filmre, amit ehelyett választott, de legalább Brad Pittet végleg bebetonozta, mint A-listás szupersztárt.

3) Tom Cruise – Vasember

A szerepre meghallgatták még Timothy Olyphantot, Nicolas Cage-et, sőt mi több, a második rész Justin Hammerjét alakító Sam Rockwellt is, de a szerep eljátszásához a legközelebb az akkoriban éppen a megítélését tekintve mélyponton lévő Tom Cruise került.

1 2 3 4