8 szuper film a tökéletes szombat estéhez

  • 6 év ago
  • 7162 Views
  • 3 6
8 szuper film a tökéletes szombat estéhez

Húzós hét, hosszúra nyúlt péntek este vagy egyszerűen csak inkább otthon maradnál ma este?

Összegyűjtöttünk nyolc filmet, amikkel biztosan nem fogsz unatkozni, és neked már csak a nasiról kelljen gondoskodnod!

Szörny Rt. (Film+, 18:45)

Szörny Rt. (Film+, 18:45)

A gyerekszoba szekrényében szörnyek laknak, ez a gyerekek számára köztudott tény. A szörnyek előmásznak, ijesztgetnek, és minél nagyobb sikításra késztetik az alvó apróságokat. Ám erre komoly indokuk is van – városukat és világukat ugyanis a gyerekek sikolyai látják el energiával. Sulley a legsikeresebb rémisztők közé tartozik, míg barátja, Mike a háttérben munkálkodik. Ám sikeres életük egyszer csak felbolydul, amikor bekövetkezik a legveszélyesebb dolog, ami a szörnyek világában megtörténhet: egy kislány átszökik egy nyitva felejtett ajtón…

Holnapután (SuperTV2, 18:50)

Holnapután /Day After Tomorrow, 2004/

Habár Jack Hall klimatológus próbálja figyelmeztetni az embereket a közeledő katasztrófáról, senki sem hisz neki. Fia, Sam is kétkedve fogadja szavait. A veszély komolyságáról egy hatalmas, a Déli-sarkról leszakadó jégtömb győzi meg őket. Az emberek menekülnének, ám Amerikát gyorsabban éri a csapás, mint ahogy várták. Hamarosan az egész országot hó borítja be.

Fel! (Mozi+, 19:00)

Fel! (2009)

Carl Fredricksen gyerekkori szerelmét veszi feleségül, akivel kettesben éldegélnek boldogan, egészen a nő haláláig. A megözvegyült férfi visszahúzódva, morcosan töltené utolsó éveit, ha egy hatalmas vállalat nem vetne szemet telkére. A nyugdíjas öregúr viszont hallani sem akar róla, hogy lebontsák emlékekkel teli házát, inkább léggömbök segítségével útra kel egy potyautas kutya és egy kisfiú társaságában, hogy megvalósítsa élete legnagyobb kalandját.

1 2 3