10 sztár, akit hidegen hagy, hogy a külseje szülés után megváltozott

  • 1 év ago
  • 30447 Views
  • 0 5
10 sztár, akit hidegen hagy, hogy a külseje szülés után megváltozott

Egy „átlagos” híresség Hollywood-ból alaposan végiggondolt, csaknem végtelen ruhatárral rendelkezik, tökéletes a sminkje és a haja, valamint hibátlan az alakja is. Nem sokkal szülés után azonban ezek a gyönyörű hölgyek félelem nélkül kiállna a kifutóra vagy a vörös szőnyegre, nem szégyellve egy kis súlyfelesleget. Egy baba kihordása után azonban nekik sem könnyű újra karcsú derékra szert tenni, annak ellenére, hogy van elég pénzük és idejük rá.

Sok celeb hónapokat tölt azzal, hogy újra olyan alakja egyen, amivel elégedett. Íme tíz híres anyuka, akik sok mindenen mentek keresztül, hogy visszanyerjék a szülés előtti állapotukat, bizonyítva, hogy bár a sztárok sem tökéletesek, attól még szépek és tehetségesek.

10) Kim Kardashian

Kim Kardashian

Úgy tűnik, Kim Kardashian-nak mindig is formás alakja volt. Valójában a jobb oldali kép szülés után nem sokkal készült. A híres rapper, Kanye West felesége keményen dolgozik, hogy leadja súlyfeleslegét, bár egyáltalán nem szégyelli.

9) Kate Middleton

Kate Middleton

Első gyermeke születése után még az amúgy mindig fitt cambridge-i hercegnő is kikerekedett. Ő volt az, aki az egész világnak tudtára adta, hogyan is néz ki egy újdonsült anyuka: egy kis pocak, egy kis fáradtság, de a boldogság garantált..

8) Beyoncé

Beyoncé

Sok szó esett a bulvármédiában Beyoncé terhességéről, bár olykor ő maga is csak tetézte a dolgot. Lánya, Blue Ivy Carter kihordása és megszülése körülményeit a lehető legnagyobb titkolózás övezte.

7) Liv Tyler

Liv Tyler

A gyönyörű Liv Tyler-nak sok nehézséget okozott újra visszanyerni csinos alakját. Minden terhessége után sok időt töltött el azzal, hogy újra karcsú legyen. Mivel azonban sohasem rejtette véka alá, hogy a változás elengedhetetlen, csak még jobban szeretjük.

1 2 3