10 hollywoodi sztár, akit nem érdekel a drága autó és a luxus

  • 1 év ago
  • 124394 Views
  • 11 8
10 hollywoodi sztár, akit nem érdekel a drága autó és a luxus

Amikor a hírességek életéről beszélünk, természetesen luxust, limuzinokat és vörös szőnyeget képzelünk el. Valójában sokan továbbra is egy normális életmódot folytatnak, használják a tömegközlekedést, normál boltokba vásárolnak, és nem szenvednek ,,sztárlázban”.

4) Dakota Fanning

Dakota Fanning

A feltörekvő sztár Dakota Fanning megszökött a legtöbb fiatal híresség sorsából: nem ivott vagy kábítószerezett, hanem kitüntetéssel diplomázott, kombinálva a filmezést az egyetemi tanulmányokkal és sálakat kötött kollégáinak.  Dakota nem rejtőzik el a paparazzi elől és gyakran fotózzák le a metrón.

5) Michael Douglas

Michael Douglas

Michael Dougles híres az élet ironikus megközelítéséről. Amikor a tehetségéről kérdezték, könnyedén válaszolt: „Nagyon jó vagyok a pelenka cserében.”A színészt nem nagyon érdekli a luxus és gyakran viszi a lányát az iskolába metrón utazva.

6) Katie Holmes

Katie Holmes

Katie Holmes büszkélkedhet talán a metró legmodernebb képgalériáján. Gyakran lehet vele találkozni egyedül, vagy a lánya kíséretében. Katie éli egy New York-i mindennapi színésznő életét, és mindig inkább a mozgás sebességét részesíti előnyben, mintsem a luxus szállítás presztízsét.

1 2 3 4