20 színész, aki brutálisan átváltozott egy szerep kedvéért

  • 1 év ago
  • 168165 Views
  • 15 19
20 színész, aki brutálisan átváltozott egy szerep kedvéért

Azt gondolnánk, hogy a színészek élete könnyű és irigylésre méltó. Igaz ami igaz, rengeteg pénzt keresnek, cserébe viszont rengeteget is dolgoznak.

13) Christian Bale – Amerikai botrány

Christian Bale - Amerikai botrány

Christian Bale Buddhához hasonlította a film miatt felhizlalt külsejét, és állítása szerint több kollégája is megdörzsölgette a hasát szerencsehozó talizmánként. Erre később a színész számára teljesen ismeretlen statiszták is rászoktak.

14) Anne Hathaway – A nyomorultak

Anne Hathaway - A nyomorultak

Anne Hathaway a szerep kedvéért 5 kg-ot fogyott, ami az ő testalkatához mérve elég sok. Úgy fogyott le, hogy minden nap két kis darab gabonapelyhet evett. Úgy szól a fáma, hogy Anne Hathaway annyira lenyűgöző volt a meghallgatáson, hogy mindenki könnyekig hatódott.

15) Emile Hirsch – Út a vadonba

Emile Hirsch - Út a vadonba

Mikor rátaláltak Christopher McCandless holttestére, az mindössze harminc kilós volt. A karaktert alakító színész, Emile Hirsch nagyon lefogyott a szerep kedvéért, mindössze 52 kilós volt.

16) Rooney Mara – A tetovált lány

Rooney Mara - A tetovált lány

A piercingek (köztük dupla fülpiercingek, szemöldökpiercing és mellbimbópiercingek), amiket Rooney Mara viselt Lisbeth Salanderként, egytől egyig valódiak voltak. Rooney Mara Svédországban és Brooklynban szerezte be őket. A füléből, a szemöldökéből és a szájából rögtön a forgatás befejezése után eltávolította a testékszereket, ám a jobb mellbimbójában arra az esetre, hogy a film folytatásában szerepelne, meghagyta. Azzal indokolta döntését, hogy nem szeretne mégegyszer átesni az ékszer felhelyezésén.

1 2 3 4 5