20 színész, aki brutálisan átváltozott egy szerep kedvéért

  • 1 év ago
  • 168161 Views
  • 15 19
20 színész, aki brutálisan átváltozott egy szerep kedvéért

Azt gondolnánk, hogy a színészek élete könnyű és irigylésre méltó. Igaz ami igaz, rengeteg pénzt keresnek, cserébe viszont rengeteget is dolgoznak.

5) Jonah Hill – Maniac

Jonah Hill - Maniac

Hill pár hónapja azt nyilatkozta, hogy nagyrészt diétának köszönheti, hogy megszabadult jó pár kilótól, bár az sem lenne ellenére, ha egy tablettától vagy varázsütésre sikerülne a mutatvány. Azt is hozzátette akkor, hogy a japán konyha nagyban segítette a kívánt eredményt elérni, de persze ehhez a sörről is le kellett mondania.

6) Matthew McConaughey – Mielőtt meghaltam

Matthew McConaughey - Mielőtt meghaltam

Matthew McConaughey 21 kilót fogyott a szerep kedvéért. McConaughey egy interjú során azt állította, hogy a forgatás ideje alatt az volt a legfurcsább, hogy 60 kilósan kitisztult a feje: „Meglepően világosan tudtam gondolkodni, és három órával kevesebb alvás után is pihentnek éreztem magam.

7) Jared Leto – Chapter 27

Jared Leto - Chapter 27

Jared Leto – 30 kilót hízott a Chapter 27-hez, 18 kilót fogyott a Dallas Buyers Clubhoz és aztán jól kipattintotta magát a Suicide Squadhoz!

8) Charlize Theron – A rém

Charlize Theron - A rém

Charlize Theron 14 kg-ot hízott a szerep kedvéért, majd alakításáért Oscar-díjat kapott 2004-ben, amit február 29-én vehetett át, Aileen Wournos születésnapján.

1 2 3 4 5