Lehull a lepel 16 igazi kasszasiker valódi hőséről

  • 1 év ago
  • 140083 Views
  • 14 8
Lehull a lepel 16 igazi kasszasiker valódi hőséről

Kedvenc filmsztárjainknak még azt is elnézzük, hogy nem elég tökéletesek ahhoz, hogy egy 30 méteres ugrást könnyedén kivitelezzenek, vagy hogy profi harcművész módjára harcoljanak (kivéve Jackie Chan-t, természetesen).

4) Elijah Wood helyettes színésze Kiran Shah.

Kiran neve sokak számára a Star Wars filmekből lehet ismerős. Kiran Shah ugyanakkor nemcsak színész, hanem profi kaszkadőr is. Még a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült mint a „legalacsonyabb jelenleg filmekben dolgozó kaszkadőr”. Elijah Wood helyett Shah játszott el számos nehéz jelenetet A Gyűrűk Ura trilógiában.

3) Jared Padalecki-t olykor Mike Carpenter helyettesítette.

Mike Carpenter többek között az Odaát kiváló kaszkadőre, ugyanakkor színészként is ismerhetjük számos sorozatból.

2) Ryan Reynolds helyettesítő színésze Will Erichson.

A Deadpool 2 forgatása közben Ryan Reynolds helyett rengeteg veszélyes trükköt Will játszott el. Felbukkan a Wayward Pines és az Odaát színeiben is.

1) Gwendoline Christie és Alexander Skarsgard kaszkadőre Mark Slaughter.

Nehéz elhinni, hogy ugyanaz a kaszkadőr dolgozik Brienne Tarth és Tarzan helyett is (hacsak nem vesszük figyelembe Gwendoline Christie magasságát. Mark Slaughter a Trónok harca kiváló helyettesítő színésze volt a meredek jeleneteknél. Jelenleg az Outlander – Az idegen című filmben Sam Heughan-nak segít ott, ahol tud.

10 tönkrement filmsztár, aki próbál visszatérni, de nem igazán megy neki

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4