Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

17 nevetséges filmes baki, ami véletlen bekerült a filmbe

  • 4 hónap ago
  • 12893 Views
  • 4 3
17 nevetséges filmes baki, ami véletlen bekerült a filmbe

A filmtörténelem során rengeteg példa akad arra, hogy egy gyönyörű filmbéli jelenetet sikerül elrontani egy rendezői hibával. Szerencsére a legtöbb ilyet nem vesszük észre. Azonban, ha figyelmesen nézünk meg egy klasszikust, könnyen szemet szúrhat egy-egy apró filmes hiba.

A Brightside nevű oldal gyűjteményéből következzenek olyan filmes bakik, amelyeket a figyelmes közönség vett észre.

Kleopátra (1963)

Az összes ruhát úgy próbálták kialakítani, hogy illeszkedjen a színésznőhöz és hangsúlyozza a szépségét, azonban nem mindig tudtak megfelelni a filmbéli korszaknak. Itt a Kleopátrát alakító Elizabeth Taylor éppen egy modern magas sarkú cipőben látható.

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (2016)

Kicsi Jack egy csillagot tart a kezében, hogy megjelöljön egy pontot a térképen, ám egy képkockaváltás elég volt ahhoz, hogy a csillag átváltozzon körré.

Miss Peregrine gyermekei nagyon furcsák. Ők visszafelé esznek…

Szemfényvesztők 2. (2016)

Jack hiába menekül a biztonságiak elől, ő így is megtalálja a módját, hogy egyik pillanatról a másikra ruhát váltson. Nem véletlen erősíti a szemfényvesztők csapatát.

Kingsman – A titkos szolgálat (2014)

Ha kétségbeesetten kell hívni valakit, akkor bárhonnan hozzájuthatunk egy mobiltelefonhoz. A Kingsman az egyik legjobb példa rá, ugyanis a filmben Töki onnan jut telefonhoz, ahonnan előtte még senki nem látta, hogy lenne.

Star Trek: Mindenen túl (2016)

A Kirk kapitányt játszó Chris Pine a derekán csatolta be a biztonsági övet, azonban az öv képes volt a vállán keresztül is becsatolódni.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.