14 csodaszép romantikus történet, ami bárcsak igaz lenne

  • 1 év ago
  • 18240 Views
  • 3 2
14 csodaszép romantikus történet, ami bárcsak igaz lenne

A szerelem egy kimeríthetetlen és örök téma a filmrendezőknek. Nagyon különböző és nehéz helyzetekben mutatnak be tökéletes kapcsolatokat. Amikor ilyen filmeket nézünk, mély lélegzetet akarunk venni és ezt mondani: „Bárcsak igaz lenne!”

Amikor az emberek ezeket nézik valóban a karakterek cipőjében akarnak járni és olyan erős érzelmeket tapasztalnak, mint az övék. Íme 14 romantikus film, ami annyira szép volt, hogy azt kívánjuk, bárcsak több lenne, mint kitaláció.

1) P.S. I Love You (2007)

P.S. I Love You (2007)

Nem mindenki képes kezelni azt, hogy elveszítsen olyasvalakit, akit szeret. Ez történik a film karakterével. Nem tudja miért él, rendkívül depressziós, elveszíti a munkáját és a múltban él. Sajnos csak a filmekben lehetséges, hogy egy személy előre láthassa ezt a helyzetet és útmutatást készítsen arról, hogy hogyan lehet tovább élni az eltávozás után. Ezek az utasítások segítenek neki abban, hogy megbirkózzon a fájdalommal és a veszteséggel és egy új személy, aki támogatja, ebben a helyzetben, megjelenik az életében.

2) Szerelmünk lapjai (2004)

Szerelmünk lapjai (2004)

Egy megható szerelmi történet két különböző társadalmi osztályba tartozó kapcsolatáról. Nagyon fiatalok voltak, amikor egymásba szerettek. Bár életük elég kemény volt, soha nem mondtak nemet a boldogságra. Sajnos kevés annak a valószínűsége, hogy valaki elkezd táncolni az út közepén.

3) Vágy és vezeklés (2007)

Vágy és vezeklés (2007)

A gyermek fantázia elpusztíthatja több ember életét, de ez egy gyönyörű kezdet volt: nagyon erős érzelmek, végtelen boldogság és igaz szerelem. A film megtekintése közben sok néző elfelejtette, hogy képernyőn élő emberek színészek és nem valódi emberek.

4) Csillagainkban a hiba (2014)

Csillagainkban a hiba (2014)

Annak ellenére, hogy mennyire rossz volt a betegség, a film szereplői kockáztattak, hogy boldogok legyenek.  Természetesen előreláthatjuk, hogy a történet hogy fog végződni, de valódi bátorságot jelent az a tudat elhagyása, hogy a történet nem fog ezekkel a szavakkal véget érni ,,Boldogan, valaha, azután”.

1 2 3 4