A 10 legrosszabb film 2017-ben

  • 6 év ago
  • 2392 Views
  • 0 3
A 10 legrosszabb film 2017-ben

Az év végéhez közeledve elérkezett az idő, hogy rangsoroljuk 2017 csalódást keltő filmjeit. Ez az év sem telt el csalódások és balul sikerült filmek nélkül. Bár az egész évet nézve nem sok okunk juthat a panaszra, hiszen szinte minden hétre jutott egy abszolút vállalható, vagy egy kimondottan jól sikerül premierfilm.

Az alábbi listán azokat a filmeket gyűjtöttük össze, melyek csalódást okoztak a számunkra.

1) Az Emoji-film (The Emoji Movie)

Az Emoji-film (The Emoji Movie)

A történet szerint az okostelefonok applikációi mögött egy teljes világ húzódik meg, mely az Emojiknak ad otthont. Ebben a világban egy emojinak csak egy arckifejezése van, ez alól csak Gene képez kivételt, akinek ez képessége alaposan megnehezíti a dolgát. Barátaival, Hi-5-val és Jailbreakkel epikus kalandra indulnak, hogy megtalálják a programsort, ami Gene-t is „normálissá” teheti. Amikor az emojikat hatalmas veszélybe kerülnek, a három barátra hárul a feladat, hogy megmentsék a világukat, mielőtt végleg törölnék őket.

2) A Setét Torony (The Dark Tower)

A Setét Torony (The Dark Tower)

Egy revolverhős vándorol a végtelen pusztában. Igazi harcos, aki az igazság nyomában jár, és szörnyekkel viaskodik. Roland Deschain (Idris Elba) magányos harcos, aki a Setét Toronyt keresi. Elmúlt világok árnyai nyomasztják, miközben maga is világok és korok között közlekedik.
A világ egyik legsikeresebb regényírója, Stephen King életműve legfontosabb regénysorozatának első kötetéből készült film minden szempontból hatalmas vállalkozás. A 40 országban több mint 30 millió példányban eladott könyv misztikus, fantáziadús és vad világot teremt, amely a thriller, a horror, a fantasy és a western keveréke, benne hihetetlen és izgalmas, vad figurákkal.

3) A kör (The Circle)

A kör (The Circle)

Mae (Emma Watson) élete teljesen megváltozik, amikor a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél kapja meg álmai állását. A lány villámgyorsan lépdel fel a ranglétrán, így a The Circle látnoki vezetője, Eamon Bailey (Tom Hanks) megkeresi, hogy vegyen részt egy úttörő kísérletben, amely feszegeti a magánélet, az etika és a személyes szabadsága határait. A lány igent mond a feladatra, de akkor még nem sejti, hogy a részvétel a kísérletben és minden döntése nemcsak saját, de családja, barátai és az egész emberiség életére és jövőjére hatással lehet.

4) Egyenesen át (Flatliners)

Egyenesen át (Flatliners)

A történet főhőse öt fiatal orvostan hallgató, akik bármire hajlandóak, hogy megfejtség az ‘élet a halál után’ rejtélyét. Egy veszélyes kísérletet találnak ki, melynek légyege, hogy rövid időre leállítják a saját szívműködésüket, hogy halálközeli élményben legyen részük, és bepillantást nyerjenek a túlvilágba. Ennek azonban hatalmas ára van, és nem csak saját bűneikkel és múltjukkal, de a kísérlet paranormális következményeivel is szembe kell nézniük.

5) Amityville: Az ébredés (Amityville: The Awakening)

Amityville: Az ébredés (Amityville: The Awakening)

Bell, húga és a kislány kómában levő ikertestvére új házba költöznek egyedülálló édesanyjukkal, Joannal, hogy spórolni tudjanak, mivel a fiú szakszerű kezelésének igen magasak a költségei. A házban rejtélyes jelenségek történnek, a kómás fiú csodával határos módon felépül. Bella gyanakodni kezd, hogy anyja nem mondott el neki mindent, és csakhamar rádöbben, valójában a hírhedt Amityvill-házba költöztek be.

TOPLISTA: A legjobban várt filmek 2018-ban

6) A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker)

A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker)

A trilógia második részében, mely A sötét ötven árnyalata címet viseli, Anastasianak szembe kell néznie az irigységgel és a dühvel, amit Christian volt barátnői táplálnak irányába, miközben a férfi egyre nagyobb küzdelemben áll belső démonaival…

7) A múmia (The Mummy)

A múmia (The Mummy)

Miután egy ősi királyné, aki nem tudta beteljesíteni végzetét magához tér, és a világra szabadítja évezredes gyűlöletét, hogy elhozza a földre a végtelen iszonyatot. A Londontól egy Közel-Kelet homokdűnéin átívelő történet friss erővel és kreativitással ötvözi a borzongást és a csodákat, és elénk tárja az istenek és szörnyek titokzatos világát.

8) Power Rangers

Power Rangers

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.

9) A szerencse háza (The House)

A szerencse háza (The House)

Egy jó szülő mindent bevállal. Amikor apu és anyu (Will Ferrell és Amy Poehler) rájön, hogy elképesztően rosszul gazdálkodtak a lányuk egyetemi képzésére félretett pénzzel, és nem maradt semmijük, megesküsznek, hogy juszt is taníttatni fogják a gyereküket. Ha kell, hát azt is vállalják, hogy más pénzén. Szerencsére, van egy játékmániás haverjuk. Tőle származik a zseniális ötlet: Zugkaszinó! Békés, kertvárosi házuk pincéjét átalakítják, és illegális játékbarlangot kezdenek üzemeltetni benne. A tétek gyorsan emelkednek, a pénz ömleni kezd, de azért az is hamar kiderül, hogy a törvényen kívüli életnek is vannak hátulütői.

10) Körök (Rings)

Körök (Rings)

A történet szerint egy fiatal nő, Julia élete egy csapásra szörnyű fordulatot vesz, miután barátja belecsöppen egy sötét szubkultúrába. Miután megnyit egy emailt, melynek tartalmát sosem lett volna szabad látnia, Julia feláldozza magát, hogy megmentse fiúját, csakhogy életének utolsó hét napjában felfedez egy másik rejtélyes, „film a filmben”-felvételt, melyet senki sem látott még korábban.

11 színész, aki meg akarta öletni magát a vásznon

(Forrás: Mafab.hu)