Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

8 celeb lány, akik a genetikai versenyen megütötték a főnyereményt

  • 6 hónap ago
  • 23998 Views
  • 0 1
8 celeb lány, akik a genetikai versenyen megütötték a főnyereményt

Gyakran észrevehető, hogy a gyerekek öröklik a szüleik tehetségét. A Brightside olyan családokat vizsgált, ahol az Apák és a Lányaik ugyanolyan híresek.

Íme 8 celeb lány, akik a genetikai versenyen megütötték a főnyereményt!

8. Steven and Liv Tyler

Liv Tyler (született Runtgren) gyermekileg mindig is vonzódott édesanyja barátjához, aki az Aerosmith énekese volt, de csak tizenéves korában tudta meg, hogy Steven az igazi édesapja. A zenész maga is gyanított családi köteléket a lány és saját maga között: hiszen az apa és lánya látványosan hasonlít egymásra.

7. John Voight and Angelina Jolie

Annak ellenére, hogy John Voight négyszeres Oscar-díjas, Angelina a mozi iránti szenvedélyéért az anyjának adta az elismerést: hiszen sok időt szokott tölteni a gyerekekkel a moziban. Kezdetben Jolie nehezen tudta megbocsátani, hogy édesapja elhagyta a családot, de most már közös filmjük van – Lara Croft: Tomb Raider – így a kapcsolatuk egyre jobb.

6. Paul and Stella McCartney

A legendás Paul McCartney-nak 5 gyermeke van, de csak Stella híres közülük. Bár nem a zenében, hanem trend- és divattervező, valamint a legrangosabb brit divatdíjak nyertese.

5. Don and Dakota Johnson

Dakota Johnson a Szürke ötven árnyalata főszereplése után vált híressé. A szülei Melanie Griffith és Don Johnson a Miami Vice sztárja. De ez nem minden: nagyanyja Alfred Hitchcock múzsája, Tippi Hedren és mostohaapja Antonio Banderas segített neki, hogy megtehesse első lépéseit a filmiparban.

4. Ozzy and Kelly Osbourne

Kelly gyermekkora egybeesett apja népszerűségének hullámával. Családjuk annyira népszerű volt, hogy egy egész valóság show, az Osbournes, az életükről készült. Mellesleg Kelly keresztapja a legendás Elton John.

3. Henry and Jane Fonda

,,Az egyetlen, aki hatással volt rám, az apám” – mondta Jane Fonda. Habár a híres színésznő korai évei egyáltalán nem voltak nyugodtak: a szülei válása és az anyja öngyilkossága nyomott hagyott Jane személyiségében és érintette a férfiakkal való kapcsolatát is.

2. Francis and Sofia Coppola

Amikor Sophia csak kezdő filmrendező volt, félt, hogy munkáit az apja remekeivel fogják összehasonlítani. Természetesen nem könnyű megverni a Keresztapa alkotóját, de Sophia karrierje is befutott, a híres: Lost in Translation 2 Oscar- díjat nyert.

1. Kurt Russel and Kate Hudson

Kurt Russel technikailag Kate mostohaapja, de Kate és a bátyja apjuknak hívják és neki köszönhetik boldog gyermekkorukat. ,,Ez az ember, akinek egész életében az első helyen a család állt… A gyerekkorunkat tisztának éreztük. A hálám a szeretetéért mérhetetlen.

14 fotó bizonyítja, hogy a sztárok is csak emberek

//Noncsi//

(Forrás: Brightside)

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.