Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

10 biztos jele, hogy a párod megcsal!

  • 2 év ago
  • 14638 Views
  • 0 1
10 jele annak, hogy a párod titokban hűtlenkedni kezdett

A BrightSide szerzője szerint, ha az alábbi tényezőkből sok bukkan fel egyszerre, akkor jó esély van arra, hogy megcsal a párod. Az alábbi összeállításban arról olvashatsz, hogy milyen figyelmeztető jelei lehetnek annak, hogy (egykori) szerelmed másutt keresi a boldogságot.

Ha az alábbi 10 szempontból megváltozik a kedvesed viselkedése, akkor bizony gyanús, hogy már kifelé tekintget a kapcsolatból.

1) Tilos a telefonhoz nyúlni

Nyilván mások telefonját nyomkodni egyébként sem jófejség és természetes, hogy nem mindenki örül annak, ha hozzányúlunk a mobiljához. Ha azonban a reakció túlzott és a felháborodás a korábbiakhoz képest óriási lesz, akkor talán van valami rejtegetnivalója az illetőnek a telefonjában.

2) Zavarja a figyelem és a gondoskodás

A legtöbb ember értékeli a kedvességet, ám ha valaki egyik percről a másikra már túl soknak találja, akkor ott valami megváltozott…

3) Az intimitás megszűnése

Természetes hogy a szenvedély az idő előrehaladtával valamennyit halványul, de az intimitás teljes hiánya nagyon aggasztó jele annak, hogy a kapcsolat a végéhez közeledik.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.